Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jak mam zrobić popularny serial o minecraft

gosc1244

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam i siemano

Zamierzam stworzyć swój własny serial o minecraft.Będe w nim przedstawiał różne ciekawe mody,walki na serwerze ,życie pod ziemią itp.

Mój serial nazwałem ,,Minecraft według chłopa,,(wiem głupie:).Wstawiłem pierwszy odcinek w którym przedstwiłem swój świat który

wygląda beznadziejnie.Do momentu napisania tego posta miał tylko 2 wyświetlenia(żałosne).Znam jeszcze 4 kolegów kturzy by

obejrzeli muj film.Prosze o pomoc:co mam zrobić żeby zdobyć widzów(licze choćby na kilkadziesiąt wyświetleń).I jak mam

nagrywać żeby to wszystko było z sensen.Obejdżcie sami na:http://www.youtube.com/watch?v=EfohxiPxQbI

Obejdżcie i zdecydujcie co zrobiłem dobrze a co żle i jak mam działać na przyszłość.

Pewien koleś z mojej okolicy też kręci filmy wystarczy wpisać : minecraft według pojebańców

Prosze o pomocne rady i pozdro tym którzy odważyli sie obejrzeć muj film

PS:Wiem że nie dla każdego kręcenie takich filmów więc jak nie wypali to bedę nagrywać coś innego bardziej ambitnego

Pomocnik
Opublikowano

Żeby coś nagrywać dobrze i by bylo fajnie musisz być kreatywny. By zdobyć widzów musisz być kreatywny, pomysłowy itp. by film sie nie nudził. Ja np. Dodałem filmik jak mój kolega wyleciał paza ogrodzenie lodowiska, filmik na ponad 400 wyświetleń niewiem co ludzie widzą w śmiesznych rzeczach. Więc stawiał bym byś robił też coś śmiesznego.

Za pomoc liczę na "Lubię to"

Opublikowano

Wyszedłem po pierwszych 10 sekundach . Ogarnij teksty typu gòwniany itp bo to dobija i aż chce sie wyjsx .

Jak pomogłem licze na Lajka!!!
Opublikowano

1. Słownik

2. Wypowiedzi na filmach typu "gówniany" (PRZESTAŃ)

3. jakość nagrywania :D

4. oraz miej tematy do gadania

bo jak zobaczyłem ten filmik to chciało mi się wyjść po 3 sekundach

lg8ppp.jpg jestem Proo Eloo Fajnyyy 110/100 % :D yeaah

Opublikowano

Wyszedłem po pierwszych 10 sekundach . Ogarnij teksty typu gòwniany itp bo to dobija i aż chce sie wyjsx .

OK już wogule nie bede przeklinać

Opublikowano

1. Trzeba być kreatywnym,

2. Najlepiej spróbować nagrać coś (na. Skyblock) z kimś trochę bardziej sławny,

3. Spróbuj się jakoś zareklamować np. na stronie internetowej,

4. Dodawaj częściej filmików.

cYF.jpg

Opublikowano

1)Kreatywność , pomysł na zrobienie filmu .

2)Dobre podejście do widza .

3)Najpierw spróbuj nagrać coś typu no nie wiem jakiś escape czy coś .

4)Jak widzą się spodoba to cie subną i bęcież mógł robić reszte

@edit

chyba , że chcesz nagrywać coś w stylu klocu*ha12 ...

mihcio15.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...